Integrino brush

Integrino

Između dva sastanka, na pauzi posle predavanja, u kolima dok čekamo da se upali zeleno svetlo na semaforu, u tašni kad idemo na put ili plažu, u fioci radnog stola, u rancu kad krenemo na izlet ili na trening, kad žurimo da uzmemo decu iz vrtića, dok čekamo autobus, kad pravo s posla idemo u bioskop s dečkom ili drugaricom... Sve su to situacije i mesta u koja se „Integrino“ keks savršeno uklapa, jer je on savršena užina.

Slogan “Keks koji misli na tebe” u potpunosti odražava njegovu suštinu. Od kad je nastao 2012. godine, možemo da se opustimo i radujemo bilo na poslu ili odmoru, a on za to vreme našem organizmu pruža energiju, biljna vlakna i predstavlja idealnu užinu… Napravljen je od celog zrna pšenice i sa ovsenim pahuljicama, po tradicionalnoj recepturi i zbog toga u njegovom divnom ukusu možemo da uživamo bez griže savesti. Rustični izgled Ingtegrina podseća nas na keksiće koje su nam u detinjstvu pravile bake, a izbor ukusa nam daje mogućnost da ga jedemo iz dana u dan, a da uvek uživamo u novim aromama.

 

Integrino Mini ne prestaje da nas prati u korak i ispunjava naše potrebe za zdravijim, ukusnijim i praktičnim obrokom. Na putu do posla, škole, kuće, kao užina, mini-obrok ili zalogaj kod sportskih aktivnosti, dugih šetnji, putovanja, Integrino Mini je uvek tu da nas obraduje. Idealan zalogaj uvek pri ruci!

< Keksići
Štark keksići >