Menaz brush

I svaki put uspe

Već decenijama domaćice, kad u receptu vide da je potrebna čokolada za jelo i kuvanje, odmah pomisle na “Menaž”. Razlog je jednostavan – nikada ih nije izneverila. Bez obzira da li ulazi u sastav fila, testa za keksiće i patišpanja ili se njome prelivaju kolači – sigurno je da će poslastici dati poseban, neodoljiv ukus.

Svi, koji s “Menažom” spremaju kolače, reći će vam da ima odličnu gustinu, da se uvek savršeno sjedini sa ostalim sastojcima, da je koriste i za spremanje posnih poslastica, jer ne sadrži mleko, a sigurno treba pomenuti i da sadrži visok procenat kaka 44%.

Zanimljivo je da je “Menaž” preteča svih ostalih čokolada, koje Atlantic Štark proizvodi. Sredinom dvadesetih godina prošlog veka, u Zemunu, napravljena je čokolada “Roda”, koja je mnogo kasnije, posle transformacija firme i usavršavanja recapture, postala “Menaž”.

 

 

» menaz.rs

< Najlepše želje